0513 - 63 10 63 info@msp-dakenwand.nl

Over MSP

MSP DAK & WAND

Ons bedrijf is opgericht in 1995. Na diverse uitbreidingen en het uiteenzetten van meerdere expertises onder één dak zijn wij ons meer gaan specialiseren in producten, technologie en ontwerpmogelijkheden.
Blijf bij je leest en doe waar je goed in bent is nog altijd ons devies. En juist vanuit dit perspectief geloven wij in samenwerking met die partijen die ook goed zijn in wat zij kunnen. Zo kom je tot de meest functionele en optimale bouw. Niet alleen in gezamenlijk proces maar ook als project; het gebouw.

Door onze filosofie hebben wij een korte, directe lijn tussen werkvoorbereiders, projectleiders, tekenaars, monteurs, administratie en directie. Dit maakt onze organisatie plat en voor de klant overzichtelijk.
De samenwerking op de werkvloer zorgt voor een prettige harmonieuze sfeer waarin werkzaamheden worden gedeeld en we elkaar helpen. Dit leidt tot een optimaal en efficiënt resultaat. Onze deskundige monteurs vervullen een sleutelrol in het waarmaken van de kwaliteit die wij beloven en waar wij voor staan!

MSP is in het bezit van het Dumebo DWS keurmerk en zijn VCA* gecertificeerd (certificaat Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers). MVO is voor ons vanzelfsprekend.

ONZE WERKWIJZE

Een goede voorbereiding is essentieel voor een project. Het voorkomen van misstappen is het eerste rendement, dus een risico wat bij onszelf ligt en niet bij de klant.

Het bestek is onze briefing en voor optimale communicatie is er een korte directe lijn naar de opdrachtgever. Offerte wordt zo transparant mogelijk aangeboden om onduidelijkheden te voorkomen. Overspanningen, optredende windbelastingen, brandwerendheid, toe te passen gevolgklasses, eventuele op te treden sneeuwbelastingen e.d. worden direct verwerkt in de offerte.

De complexiteit van onze werkzaamheden is de laatste jaren enorm toegenomen door wet- en regelgeving. Alle kennis van nieuwe regelgeving is bij MSP aanwezig.
Onze medewerkers groeien hierin mee. Met deze kennis worden werktekeningen tot op nauwkeurig detailniveau op een zeer hoog niveau vervaardigd. Dat vinden wij belangrijk want een goede tekening voorkomt fouten, stagnatie en ergernissen. Vervolgens worden de in te zetten materialen besteld bij de voorgeschreven leveranciers.
Onze deskundige en gediplomeerde monteurs monteren de materialen volledig veilig, conform het vooraf gemaakte V en G werkplan.

Het altijd hoge niveau van het eindresultaat leid tot zeer tevreden opdrachtgevers en een uitstekende reputatie. Daar zijn we trots op!

Douwe Lap

Douwe Lap

Directeur en Project Manager

“Learn from the mistakes of others, because you can’t live long enough to make them all yourself.”

Jesmer Kuiper

Jesmer Kuiper

Project Manager

“Logic will get you from A to B, imagination will take you anywhere.” ~ Einstein

Dave Dalstra

Dave Dalstra

Tekenaar/werkvoorbereider

“A good head and a good heart are always a formidable combination.”

Iris Lingsma

Iris Lingsma

Administratie

“Goede organisatie is de basis voor een goed resultaat!”

Sjoerd Falkena

Sjoerd Falkena

Tekenaar/werkvoorbereider & calculatie

“The best way to predict the future is to create it.”

Yarick Lap

Yarick Lap

metaalzetterij YARO - Veiligheids en gezondheids coördinator P&O

“Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success.”