0513 - 63 10 63 info@msp-dakenwand.nl

BOUWEN & RESTYLE

NIEUWBOUW

Gericht samenwerken is essentieel in een nieuw te bouwen project.

Hoewel MSP vaak als onderaannemer werkt is het onze creativiteit die meer biedt dan “slechts”panelen voor tegen een wand of op het dak.

Onze tekenaars denken mee in het proces en stellen oplossingen voor waar in eerste fase niet aan gedacht is. Dit werkt niet alleen prettig onderling tijdens het bouwen, maar bovenal prettig voor de opdrachtgever. Omdat dit voordeliger zal zijn qua tijdsplanning en geld.

Wij werken en denken in staal en aluminium. Dit zijn duurzame producten. Bouwafval is er niet of nauwelijks, en daarbij is het recyclebaar of te hergebruiken.

Met name de buigzaamheid en bewerking van aluminium geeft grote mogelijkheden voor de meest fraaie aankleding van panden.

Stalen panden gaan lang mee, met het voordeel dat constructies ruime vrijheid bieden bij indelen of herindelingen. En daarbij is een stalen pand in combinatie met aluminium onderhoudsarm. Dat maakt het niet alleen vriendelijk in gebruik maar ook fraai in presentatie.

RENOVATIE – WEGEN NAAR EEN NIEUW LEVEN

Nieuwbouw is niet altijd de meest voor de hand liggende oplossing. Bestaande gebouwen hebben meer aandacht dan ooit. Een gedeeltelijke of volledige renovatie kan een uitstekende keuze zijn om vastgoed er weer up-to-date uit te laten zien.

Daarbij is er meteen de goede mogelijkheid om isolatiewaarde te verbeteren en zo energiebesparend te optimaliseren.
Goed voor het milieu en voor de portemonnee.

Bouwkundig, constructief en installatietechnisch zijn deze gebouwen vaak zo opgezet, dat levensduurverlenging vaak een beter alternatief is dan sloop en nieuwbouw.

Ingrepen als optoppen, overbouwen, aanbouwen, inbouwen of het vervangen van gevels zijn gemakkelijk, snel en economisch uit te voeren, en het is anno nu dus groen gedacht.

Veel energie gaat vaak verloren via het dak. Wij saneren (in geval van asbest bijvoorbeeld) volledig uw dak. Dit doen wij veilig, zorgvuldig en verantwoord zodat u er geen zorg over hoeft te hebben.
Met een nieuw dak kunnen we de lichtopbrengst, door lichtstraten, en de isolatiewaarde sterk verbeteren. Dit levert u op de langere termijn meer op.

MSP restylet bedrijfshallen, panden en stallen. Veelal kunnen constructies technisch nog jaren mee maar is een bekleding met name visueel op het einde van zijn levensduur.

Wij helpen met een nieuwe jas. Laat u informeren en verrassen met de mogelijkheden die wij snel kunnen visualiseren.