0513 - 63 10 63 info@msp-dakenwand.nl

Leo Halle Tribune – Hoofdtribune GAE De Adelaarshorst

Oplevering: Augustus 2015
Opdrachtgever: van Wijnen Deventer
Oppervlakte: 8000 m2
Materiaal: 58 kd – Dubbel plastisol – TATA Steel.- 18/76 gevelplaten t.b.v. binnen en buitenzijde tribunes

Leo Halle Tribune - Hoofdtribune GAE De Adelaarshorst

De vernieuwbouw van De Adelaarshorst ging in een razend tempo. De start op maandag 1 juni. In een recordtempo van tien weken worden de tribunes klaargestoomd voor de eerste thuiswedstrijd in het nieuwe competitieseizoen, op zondag 16 augustus.

De vernieuwbouw betreft een volledig nieuwe Leo Halle Tribune achter het doel aan de zijde van de Vetkampstraat, en een uitbreiding en renovatie van de hoofdtribune en de Business Lounge. Naar 10.000 plaatsen

De Leo Halle tribune krijgt een capaciteit van 2.800, waarvan 500 voor de bezoekende club. De tribune is naar Engelse traditie gebouwd met echte bakstenen, met Fulhams Craven Cottage als inspiratie van een sfeervol stadion midden in een woonwijk.

De huidige business ruimte wordt aan twee zijden fors uitgebreid. Aan n kant komt een uitbreiding van de Coldec Business Lounge, aan de andere zijde een toplounge met speciale zakelijke mogelijkheden. De business tribune krijgt een capaciteit van ruim 1.800 stoelen. In totaal komt de capaciteit van het stadion na de vernieuwbouw uit op circa 10.000 plaatsen.